24 december 2023


26 november 2023 

29 oktober 2023 

 

24 September 2023 

02 september besloten
05 september besloten
06 september besloten
13 september besloten
14 september besloten
26 september besloten
28 september besloten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf 24 september 2023 t/m 28 april 2024 

Zondag 30 april 


 

 

 

 

 

Zondag 26 maart 

 

Zondag 26 februari 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 12 februari 2023

29 januari 2023


25 januari Gouda 
Besloten 

24 januari Den Haag 
Besloten

19 januari Zoetermeer 
Besloten

11 januari Hoorn
Besloten

18 december 2022

 27 november 2022

30 oktober 2022

25 september 2022

 z

 

Kerst Country Café Concordia met of zonder Kerstbrunch.
Zondag 24 december staat Theater en Grand Café Concordia geheel in het teken van Kerst. In het gezellige Grand Café staat het overheerlijk Kerst Brunch Buffet, bestaand uit heerlijke warme en koude gerechten, opgesteld. In de mooie ambiance van de Theaterzaal staan de tafeltjes uitnodigend te wachten op de gasten. Het staat buiten kijf dat de drie leden van het huistrio, Change of Key, er alles aan gaan doen om een warme, gezellige en sfeervolle muzikale omlijsting van deze brunch te verzorgen. De inloop voor de brunch is vanaf 11.45 en het is gewenst om hiervoor te reserveren. Dit kan t/m 19 december. Aansluitend gaan de deuren om 13.45 u open en is de Theaterzaal ook toegankelijk voor bezoekers van Country Café Concordia. Change of Key gaat dan nog twee heerlijke muzikale sets, gevuld met country muziek in de breedste zin van het woord afgewisseld met bekende en onbekende Kerst songs, ten gehore brengen. Natuurlijk zal het trio ook songs van hun Kerst CD ‘Christmas Glee with Change of Key’ voor het voetlicht brengen. De entree voor deze middag inclusief brunch is € 35,- pp en komt men alleen voor Country Café dan is de entree € 10,-. Speciaal voor alleengaanden is er een stamtafel ingericht onder het motto: ‘Gezelligheid kent geen tijd en zien eten doet eten’. Het belooft een sfeervolle, gezellige en ‘oorstrelende’ middag te worden in Haastrecht. Voor meer informatie en/of reserveren 06 54918147 of mailto:info@marykee.com

 

Zondag 26 november,
Komt niemand minder dan Senior Voice Winnaar: RUUD HERMANS.
Sinds jaar en dag één van de mooiste country-
stemmen van  
Nederland en een begenadigd singer/songwriter. 

Entree € 12,50 – aanvang 14.30 uur

.

.

Zondag 29 oktober ontvangen we PATRICK VAN GERVEN  op de Dobro,

een prachtig instrument met een specifiek geluid, waar wij alle drie
helemaal weg van zijn en wij hopen dat u dat ook gaat vinden!

Entree € 9,50 – aanvang 14.30 uur

.

Het is ‘bijna’ zondag 24 september. Tijd voor het 11e seizoen COUNTRY CAFE CONCORDIA in Haastrecht. De vaste muzikale  afspraak op de laatste zondag van de maanden met een R in de naam, september t/m april.

Na de presentatie van de CD ‘When Music Calls My Name’, van het Goudse trio Change of Key, april 2012 in Theater Concordia in Haastrecht, ontstond het idee om een ‘eigen’ stek te creëren. Een gemoedelijke en gezellige plek waar de bezoekers, onder het genot van een hapje en een drankje, konden genieten van Country Music in de breedste zin van het woord. Laagdrempelig, zodat ook het publiek met een kleinere portemonnee de gelegenheid kon krijgen om te genieten van live muziek! Uitbater Rob van Zuylen zag wel wat in dit plan en zo gezegd, zo gedaan. De afspraak was om het een jaartje uit te proberen om de kijken of er wel belangstelling voor zou zijn.In september van 2012 was de aftrap van, wat later bleek, een hele fijne en jarenlange samenwerking. Ook in het nieuwe seizoen 23/24 staan er weer 8 zondagen op de agenda voor de liefhebbers van Country Muziek in de breedste zin van het woord.Change of Key, (Daniëlle, Joop & Marijke)heeft, met de invulling van Country Café Concordia, altijd een aantal dingen voor ogen. Live gespeelde muziek met een vriendelijk geluidsvolume. Behalve covers, ook ruimte voor eigen songs en lieve gastspelers die ook deze manier van muziek beleving weten te waarderen.

Hoe de invulling van het nieuwe seizoen gaat worden, blijft nog even een verrassing. De eerste zondag, 24 september wordt zoals er begonnen werd in 2012. Change of Key trapt dit keer zelf af met een greep uit het repertoire van 10 seizoenen. Daniëlle, Joop & Marijke hebben ieder 12 songs uitgekozen die deze middag de revue zullen passeren. Songs die in de afgelopen 10 jaar een speciaal plekje in hun hart hebben gekregen, waar een dierbare herinnering aan kleeft of gewoon omdat het superleuke liedjes zijn om te spelen.

Wanneer? Zondag 24 september in Grand Café Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht. Deuren open om 14.00 u, de muziek start om 14.30 u, eindtijd om en nabij 17.30 u  en de entree is nog steeds € 7,50 pp. Reserveren kan via info@marykee.com of 0654 918147. Iedereen die heeft gereserveerd is ook verzekerd van een zitplaats. Aan de zaal zijn zeker ook nog kaartjes te verkrijgen, want stoelen bij schuiven is zeker mogelijk! Meer informatie kunt u inwinnen bij

Marijke de Jong – 0654 918147

,

,

,

,

,

Het is gedurende deze maanden op de laatste zondag tijd voor Country Café Concordia. Een initiatief van Team Concordia en het Goudse trio Change of Key. Een maandelijks afspraakje om te genieten van Country Music in de breedste zin van het woord. Het huistrio nodigt regelmatig muzikale collega’s uit om gezamenlijk een middag te vullen. Voorbeelden van gasten in de afgelopen jaren: Voice senior winnaar Ruud Hermans, instrumentalist Eppo Franken, Gospelzanger/gitarist Wim Pols e.v.a. Houd de website www.changeofkey.com of  de nieuwbrief in de gaten voor vermeldingen van gastoptredens. De entree is nog steeds € 7,50 pp, tenzij anders vermeld bij grotere evenementen. Aanvangstijd 14.30 uur en de deuren gaan om 14.00 uur open. Aanmelden voor nieuwsbrief en/of informatie: marijke@changeofkey.nl /06 5491814

 

 

Zondag 30 april. 

Het laatste Country Café Concordia van dit seizoen en dit belooft een hele mooie middag te worden. Change of Key heeft voor deze laatste editie Multi instrumentalist Guus Paat:, gitaren, dobro, lap- & pedal steel en zanger/gitarist Pim Fuchs uitgenodigd. Zij maakten in de jaren 70 deel uit van de countrygroep Sommerset, waarmee ze zelfs het podium van de Grand Ol’ Opry in Nashville TN mochten betreden. Als tieners maakten ze samen al muziek en hun stemmen lenen zich bij uitstek voor het repertoire van The Everly Brothers en Simon &
Garfunkel.  
Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de combinatie van deze heren met Change of Key een lust voor het oor gaat worden. Vijf vocalen, een breed arsenaal aan instrumenten en de overlappende voorkeur in repertoirekeuze, gaan zeker zorgen voor een muzikaal feest verdeeld over 3 sets.
Door de achtergrond van beide musici, komen in de 1e set, behalve close-harmony ballads en up-tempo country covers, ook de Hawaiiaanse en Indonesische klanken aan bod. Dit tot groot genoegen van Daniëlle en Marijke, want zij hebben een speciaal plekje in hun hart voor deze muzieksoort. 
Tijdens de 
supergezellige, maar ook zeer productieve repetitie werd de naam voor dit vijftal geboren. 
The Cosy Cocacon Club, gaat er 30 april een onvergetelijke middag van maken.
Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te mogen begroeten in de mooie en gastvrije ambiance van Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht. De entree is € 7,50 pp en om verzekerd te zijn van een plekje, is reserveren aan te raden. marijke@changeofkey.nl / 0654 918147 

 

Zondag 26 maart is het weer tijd voor Country Café Concordia, deze keer met de virtuoze gitarist Eppo Franken. Change of Key heeft deze weergaloze gitarist nogmaals uitgenodigd om met hen het podium te delen en zijn muzikaal sausje toe te voegen aan het repertoire van dit Goudse trio. 2 jaar geleden liet Eppo de bezoekers al genieten van zijn kunsten op 6 snaren. Ook voor deze keer is weer een fraai repertoire samengesteld met Country & Bluesy nummers. De wisselwerking tussen Eppo op zijn prachtige ‘Brad Paisley’gitaar, Joop met vele blues mondharmonica’s en de hartverwarmende stem van Daniëlle, wordt vast en zeker een lust voor het oor. De deuren van Theater Concordia in Haastrecht gaan om 14.00 uur open en de muziek begint om 14.30 uur. Entree is € 7,50 pp en reserveren via info@marykee.com of 0654 918147 is wel gewenst.

 

Zondag 26 februari staat nu in het teken van ‘CALL A SONG’. A SONG’.Deze invulling is al vaker het thema geweest voor Country Café Concordia en bleek goed in de smaak te vallen bij de  toehoorders dus vandaar dat we dit gaan herhalen. Hoe gaat het in z’n werk?
Bij binnenkomst ligt er een lijst met zo’n 150 covers en eigen werk op tafel. Er liggen briefjes bij waarop ingevuld kan worden welke liedje de voorkeur heeft. Voordat de muziek begint worden de briefjes in een hoge hoed verzameld en trekt Daniëlle iedere keer een briefje en de genoemde song wordt direct door Change of Key gespeeld.
Unieke toevoeging voor deze editie van Call a Song!
Welke song zou u wel eens willen horen die wellicht nog niet op het repertoire van Change of Key staat?? Heeft u een idee? Stuur uw suggestie uiterlijk 15 februari naar ons toe. Als het een nieuwe Country song betreft die we nog niet spelen, dan zullen we, maximaal 5 songs uitkiezen om op 26 februari ten gehore te brengen. Onder het motto:  ‘Het publiek stelt het repertoire samen, wordt de invulling van deze middag, ook voor Change of Key een verrassing!

Waar? Natuurlijk op ons vertrouwde plekje in Theater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht. Aanvang 14.30 u en de deuren gaan om 14.00 uur open. De entree wordt  niet verhoogd (zoals de meeste prijzen) maar blijft € 7,50 pp. Om verzekerd te zijn van een plaatsje om het knusse podium, is reserveren aan te raden, maar zo binnen lopen kan natuurlijk ook.Voor meer info en reserveren kunt u natuurlijk bellen, maar mailen is makkelijker (voor ons). 0654 918147/info@marykee.com


De gastvrije Gerda heet iedereen persoonlijk welkom, de koffie en thee staat klaar en zit bij de entree prijs inbegrepen. De bar is open voor alle andere versnaperingen! Wij zijn vereerd dat wij in haar knusse ruimte een optreden mogen verzorgen. Het is dan twee dagen voor Valentijnsdag en Gerda heeft gevraagd of we het repertoire daarop kunnen aanpassen. Nu is Country Music bij uitstek geschikt om alle ins en outs van de liefde de revue te laten passeren. We hebben tijd te kort om alle songs uit ons repertoire te spelen waar LOVE  in voorkomt, maar we gaan de mooiste en leukste deze middag voor het voetlicht brengen. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig naar de huiskamer van

Gerda in Monster. Parkeergelegenheid voor de deur, Zwartendijk 11, 2681 LM Monster en de entree is € 10,-zoals gezegd inclusief koffie/thee.
Reserveren kan via ons info@marykee.com / 0654 918147 of via info@cultuurschuur.nl

 

 

 

 

Zondag 29 januari – Country Café Concordia.

Voor onze vaste muziek vrienden is het een gegeven dat we in januari starten met niemand minder dan: Country/Gospel zanger Wim Pols

 

 

 

 

 

 

 

 

ONTHAAST, BELEEF, VERGEEF EN GENIET

MEER DAN DIT LEVEN HEB JE NIET
EEN MOOI, GEZOND EN LIEFDEVOL 2023
MET VEEL MUZIEK IN HET VERSCHIET
DANIËLLE, PAUL, JOOP & MARIJZondag 29 oktober ontvangen we PATRICK VAN GERVEN  op de Dobro,

een prachtig instrument met een specifiek geluid, waar wij alle drie
helemaal weg van zijn en wij hopen dat u dat ook gaat vinden!
Entree € 9,50 – aanvang 14.30 uur

   

03 juli 2022

De zogenoemde overbruggingszondag. 
We hoorden van velen dat het wel een heel eind is naar 25 september, voordat we weer beginnen. Dus hebben we de koppen nog even bij elkaar gestoken en de agenda’s naast elkaar gelegd. De enige zondag waarop we nog wat zouden kunnen organiseren is: ZONDAG  3 juli. Niet buiten, omdat daar speciale vergunningen voor nodig zijn, maar gewoon gezellig in het Grand Café.
De entree is € 7,50 en reserveren kan natuurlijk weer via ons.

29 juni – Haastrecht 
Besloten

28 juni – Gouda
GOUDA750 
Nelson Mandela Buurthuis
14.30 uur 
info & reserveren
g750mandela@gmail.com 

24 juni – Bergambacht
besloten
23 juni – Anna Pauwlona 
Besloten
21 juni – Gouda
GOUDA750
14 juni – Gouda
GOUDA750
12 juni – Reeuwijk
Besloten

02 juni Gouda
GOUDA750
01 juni – Gouda
GOUDA750  

31 mei – Gouda
GOUDA750 
24 mei – Gouda
GOUDA750
23 mei – Woerden
Besloten
22 mei – Fijnaard
Besloten
20 mei – Made
Besloten
18 mei – Gouda
Gouda 750
11 mei – Den Haag
Besloten
10 mei – Gouda
GOUDA750 
05 mei – Bussum
Besloten
01 mei – Woerden 
Besloten
27 april – Eindhoven
Besloten 

 

24 april 2022 Haastrecht 
Theater Concordia 
Concordiaplein 1 
14.30  – 17.15 uur

entree € 7,50 
Reserveren gewenst 
info@marykee.com 0654 918147

Wat een mooie afsluiting was deze middag van Country Café Concordia!!! Wij kijken met heel veel plezier terug op deze speciale ‘Call a Song’ middag. Natuurlijk veel te weinig tijd om aan alle verzoekjes te kunnenvoldoen, maar zoals gezegd, er komt een 10e seizoen en de planning is om dit thema ook zeker weer terug te laten komen.
We willen iedereen bedanken die gisteren aanwezig waren, maar ook alle andere  bezoekers die er in het afgelopen seizoen bij zijn geweest. Zonder jullie, onze muziekvrienden, zou Country Café Concordia geen bestaansrecht hebben. Onwijs bedankt voor alle support en gezelligheid die jullie ons iedere keer weer laten voelen.
Natuurlijk Team Concordia, Ron Willems, Paul en andere vrijwilligers, super bedankt voor alle inzet. We hoorden gisteren van velen dat het wel een heel eind is naar 25 september, voordat we weer beginnen. Dus hebben we de koppen nog even bij elkaar gestoken en de agenda’s naast elkaar gelegd. De enige zondag waarop we nog wat zouden kunnen organiseren is: ZONDAG  3 juli.  Niet buiten, omdat daar speciale vergunningen voor nodig zijn, maar gewoon gezellig in het Grand Café. De entree is € 7,50 en reserveren kan natuurlijk weer via ons.

20 april 2022
Gouda 

De aftrap van  het speciale programma voor GOUDA750 voor ‘De Jeugd van Toen
Op 23 september 2020 dienden de 3 Goudse leden van Het Muzikaal Theater aan Huis een aanvraag in bij het Fonds750 om een speciaal feestprogramma te mogen maken. Hun motto was en is: ‘Juist diegenen, die niet meer in staat zijn om naar festiviteiten toe te gaan, te betrekken bij het prachtige jubileum Gouda750’, want deze doelgroep heeft tenslotte de langste binding met onze stad. Na maanden van voorbereidingen, uitzoeken van kleding, instuderen van liedjes, maken van PowerPoint presentaties met foto’s en filmpjes over Gouda etc., is het woensdag 20 april dan eindelijk zo ver. Het trio gaat het feest van Gouda750 voor de Jeugd van Toen, brengen op 17 locaties tussen april en september. De aftrap zal op bovengenoemde datum in de Hanepraij plaatsvinden. ’Muziek is het feest van de herkenning’, staat hoog in het vaandel van het trio. Met dit in gedachten, is een speciaal jubileum programma samengesteld met vele bekende melodieën gelinkt aan Goudse bezienswaardigheden van vroeger tot nu. Alle  andere data zijn te vinden op www.Gouda750.nl onder het kopje muziek. Naast besloten optredens zijn er ook een aantal openbare mogelijkheden, te weten in 3 buurthuizen, toegankelijk voor 60+ en begeleiders. Daarvoor moet wel gereserveerd worden omdat de ruimte die beschikbaar is, niet onbeperkt gasten kan toelaten. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: info@muzikaaltheateraanhuis.nl of bel naar 0654 918147.

27 maart 2022
Haastrecht 
Theater Concordia 
Concordiaplein 1 
14.30  – 17.15 uur

Wegens een te korte voorbereidingstijd tijd door corona is er dit jaar geen Steelguitar Roundup, maar een reguliere Country Café Concordia met Change of Key. Toch zijn de mooie klanken van de Pedalsteel guitar zeker te beluisteren want, de in de Nederlandse country music scene gerenommeerde instrumentalist, Tom Ensink is deze middag te gast. Het Goudse huistrio Change of Key heeft samen met hem een gevarieerd repertoire samengesteld, waarin dit prachtige instrument centraal zal staan. De diversiteit aan instrumenten waarmee het trio invulling geeft aan de begeleiding en de oorstrelende zang van Daniëlle, completeren het geheel! Country muziek in de breedste zin van het woord, uitstapjes naar Western Swing, Jazzy getinte instrumentale werken, Bluegrass en Easy listening, zijn de ingrediënten om het publiek muzikaal te verwennen. Country Café Concordia begint op zondag 27 maart om 14.30 uur in Theater Concordia. Tickets à € 7,50 pp en reservering is gewenst via info@marykee.com of tel. 06-54918147.

22 maart 2022 – Rotterdam besloten 

20 maart 2022 – Bodegraven besloten huiskamer

14 maart 2022 – Maurik besloten 

12 maart 2022 – Zwammerdam besloten

10 maart 2022 – Haarlem besloten

08 maart 2022 – Lutjebroek besloten 

03 maart 2022 – Noordwijk besloten

Gelukkig mochten we vanaf 1 maart weer optredens gaan verzorgen!

Laten we hopen en duimen dat we vanaf nu er weer volop tegenaan kunnen gaan!!

31 oktober 2021 
Country Café Concordia
Haastrecht
14.30 – 17.00 uur

Zondag 31 oktober om 14.30 uur is het weer tijd voor het vertrouwde Country Café in de sfeervolle ambiance van Theater Concordia in Haastrecht. Deze keer zal het vast huistrio, Change of Key uit Gouda, antwoord geven op de vraag die hen regelmatig gesteld wordt. ‘Waar komt jullie inspiratie vandaan om eigen nummers te componeren?’. Speciaal daarvoor hebben zij een programma gemaakt, onder de naam: ‘Roots & Reason’. Na 4 albums met grotendeels eigen werk (de 5e is op komst) hebben de leden van het trio hun eigen songs nog eens onder de loep genomen. Zij componeren niet met een vooropgesteld doel, maar laten hun creativiteit de vrij loop en daardoor zijn hun songs een smeltkroes van muzikale invloeden. Aan de hand van covers en eigen werk uit de diverse stijlen binnen Country muziek, zoals bv: Folk, Bluegrass, Blues, Western Swing etc, belooft het een afwisselend muzikale middag te worden! Daarnaast zorgt de verscheidenheid van vele instrumenten, die het trio gebruikt, voor een mooie inkijk in de diverse stijlen muziek. Nieuwe aanvangstijd!!  14.30 u. en de deur gaat open om 14.00 u. Entree € 7,50 pp, de QR regels zijn van toepassing en reserveren is gewenst via info@marykee.com of bel even 0654 918147. In dit weekend gaat de klok een uur terug, niet vergeten want anders is bent u te laat.

28 oktober 2021  Rotterdam 
14.30 – 17.00 uur

Besloten, geen verdere informatie.

26 september – 2021
Country Café Concordia
14.30 – 17.00 uur

Geen informatie Vol goede moed start het 9e seizoen van Country Café Concordia op zondag 26 september met niemand minder dan de Voice Senior Winnaar van 2019, Ruud Hermans! Een ‘middagvullend’ muziek programma met Country Music in de breedste zin van het woord, passeert de revue. Het spits wordt afgebeten door, de initiatiefnemer van deze zondagmiddagen, Change of Key uit Gouda. Na een korte pauze wordt het podium overgenomen door Ruud Hermans himself. Dobronist/gitarist Patrick van Gerven komt mee om hem instrumentaal ondersteunen. De middag wordt afgesloten met de finale waarbij alle artiesten met elkaar zullen zorgen voor een daverend slotakkoord. De aanvang is € 15,- pp en  het betreft een concert zonder de 1,5 mtr. regel en alleen toegankelijk met de CoronaCheck-app, een geldige PCR test (niet ouder dan 48 uur), of een geprinte QR Code. Voor reserveren en meer informatie: info@marykee.com – 0654918147

CONTACT:
Stichting The Mary Kee Country Company
Gouda – The Netherlands
Tel: +31 654 918 147
Email: info@marykee.com

Direct op de hoogte blijven?
Stuur ons een mailtje o.v.v. NIEUWSBRIEF.