De muziek van Change of Key is een mengeling van diverse stijlen waarmee de drie leden zijn opgegroeid en dat is zeker terug te horen in hun muziek. Naast Country music zijn ook de invloeden van Americana, Blues, Singer/songwriter, Bluegrass en Easy listening verweven in hun eigen songs.

De loepzuivere stem van Daniëlle, in combinatie met de warme vocalen van Marijke en Joop, is een lust voor het oor! Ook de instrumentale bezetting is gevarieerd, van gitaar naar mandoline en ukelele is een kleine stap voor Daniëlle. Accordeon, gitaar en keyboard worden door Marijke voor haar rekening genomen. De muzikale duizendpoot Joop verwisselt net zo makkelijk banjo voor gitaar, lapsteel voor mandoline en raakt menig blueshart als hij de mondharmonica bespeelt. 

Country Café Concordia Livestream

10-11-2020

Jij kijkt toch ook op 29 november 2020 naar ons live optreden in Country Cafee Concordia!

Aanvang: 14.15 uur
Prijs per inlegticket: € 12,50
Reserveren via: info@marykee.com of bel naar 06-54918147

Dutch Country Music Association

Change of Key wint Duo/Trio of the year 2018!

17 november 2018

Afgelopen zaterdag werden in Centrum het Dak in Leerdam, de felbegeerde Dutch Country Music Awards 2018 uitgereikt. Het Goudse trio Change of Key was één van de gelukkigen want, in de categorie Duo/Trio mochten zij het beeldje mee naar huis nemen.

Het was niet de eerste keer dat zij deze prijs kregen, maar zoals Marijke na de uitreiking zei: “Het is iedere keer weer een verrassing en het went nooit, eigenlijk is het zelfs een grotere eer dat de fans zo trouw zijn en op ons blijven stemmen.”

 

Nederlandstalig single Change of Key:

Gewoon – Speciaal

2020

Geënt op het levensverhaal van vrienden vonden de leden van Change of Keyhet belangrijk om nog eens de nadruk te leggen op het feit dat alles niet zo maar normaal of gewoon is. Voor velen onder ons is dat helemaal niet zo. De opmerking ‘Even a normal day is a special day’, was de inspiratie voor dit nieuwe liedje. De Engelstalige uitvoering is in de maak, maar het trio vond het belangrijk om deze boodschap eerst in het Nederlands te schrijven.
Op de mediapagina kunt u vinden hoe en waar u deze song kunt vinden.

Country & Side Roads

2019

Change of Key, bekroond met diverse Nederlandse Country Music Awards, is niet in één muzikaal hokje te plaatsen. Hun muziek is een mengeling van ‘Country & Side Roads’. Naast Country music zijn ook zeker de invloeden van Americana, Singer/songwriter, Bluegrass en Easy listening verweven. Dit komt tot zijn recht op de 2, met Dutch Country Awards bekroonde, CD’s, waarop louter eigen werk te horen is. Naast hun vaak autobiografische songs zullen ook een aantal covers de revue passeren. Daniëlle, Joop, en Marijke begeleiden zichzelf op diverse instrumenten, van mandoline tot banjo, van gitaar tot keyboard, van ukelele tot mondharmonica. Soms in een semi-akoestische opstelling en soms in een totaal akoestische set up, weten ze de luisteraar telkens weer te verrassen. De loepzuivere stem van Daniëlle, in combinatie met de warme vocalen van Marijke en Joop is een lust voor het oor. Kortom, genoeg ingrediënten voor een muzikaal afwisselende programma: ‘Country & Side Roads’.

Stichting The Mary Kee Country Company
Gouda – The Netherlands
Tel: +31 654 918 147
Email: info@marykee.com

Direct op de hoogte blijven?
Stuur ons een mailtje o.v.v. NIEUWSBRIEF.

FAQ
Meest gestelde vragen over boekingen en techniek

Privacybeleid
Door het onderstaande formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.