FAQ's

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?
Neem gerust contact met ons op, wij staan uw graag te woord om uw feest/evenement tot in de puntjes te regelen.

Change of Key biedt vele mogelijkheden inpasbaar in ieder budget tussen de € 350,- en € 900. De exacte gage wordt berekend als bekend is hoelang, waar en met welk geluidssysteem (akoestisch of elektrisch) het optreden plaats gaat vinden. Reiskosten worden apart berekend.

Hoeveel ruimte hebben we nodig? Tussen de 1,5 x 3  mtr en 1,5 x 5 mtr. We hebben in principe geen podium nodig want de interactie met het publiek is voor ons belangrijk.* Tussen de sets van 50 minuten houden we korte breaks. Uiteraard wordt er rekening gehouden met sfeer en moment.

Gebruik van de apparatuur door derden? Er is een microfoon aanwezig voor speeches etc. De instrumenten van het trio staan niet tot de beschikking van derden.

De geluidssterkte van Change of Key is altijd afgestemd op de situatie! Van muzikale omlijsting tijdens diner/recepties met een heel zacht volume tot een niveau waarop de swingende gasten zich heerlijk uit kunnen leven.

Op welke kosten moeten we rekenen als we Change of Key boeken? In het geval dat het optreden plaats vindt waarin normaal gesproken een maaltijd valt, dan is het fijn als er voor de bandleden een eenvoudige gezonde maaltijd geregeld kan worden. Dit geldt ook voor de optredens waarvoor we meer dan 2 uur moeten reizen. We stellen het op prijs als er onbeperkt koffie/thee/water tot onze beschikking kan zijn.

De leveringsvoorwaarden van Stichting The Mary Kee Country Company zijn gedeponeerd bij de KvK.

De prijs is gebaseerd op het verzorgen van een optreden van maximaal 3 x 50 minuten, maar langer is ook mogelijk. Per extra set van 45 minuten € 50,- per persoon. Change of Key zien en horen kan zeker. Eens per maand bestaat de mogelijkheid om in ons thuistheater te  komen luisteren voorafgaand aan ons concert.

Change of Key zorgt voor achtergrondmuziek bij aanvang en in de pauzes, maar als u een CD heeft die u wilt draaien kan dat natuurlijk ook!

Change of Key kan eventueel uitgebreid worden met extra musici afhankelijk van de keuze van de cliënt.

Ten alle tijden wordt er rekening gehouden met gasten die willen converseren en dat gaat natuurlijk in overleg met de opdrachtgever.

Stroom 1 x vrije groep. Deze groep moet echt vrij zijn om problemen te voorkomen.- Als het optreden niet op de begane grond van een locatie zonder lift plaats gaat vinden, moet dit van te voren bekend zijn.

Parkeerplaats voor 1 x bus is gewenst. In parkeergarage dan minimaal 2 mtr. hoog.

In het geval van extra musici komen er een aantal auto’s bij.

De betaling geschiedt contant, tenzij er van tevoren andere afspraken zijn gemaakt.

CONTACT:
Stichting The Mary Kee Country Company
Gouda – The Netherlands
Tel: +31 654 918 147
Email: info@marykee.com

Direct op de hoogte blijven?
Stuur ons een mailtje o.v.v. NIEUWSBRIEF.