Harmonica Lessen

 Muzieklessen speciaal voor de ’Jeugd van Toen (55+)’

Altijd al mooie, leuke liedjes willen spelen van uw favoriete artiesten, op (BLUES) MONDHARMONICA, gitaar of op een ander instrument zoals; banjo, mandoline of ukelele?

Maar is het er nooit van gekomen? Of durfde u het niet en dacht of denkt u nog steeds: ’Daar ben ik nu te oud voor, dat is iets voor de jeugd’… Dan is het nu WEL de tijd om het te gaan doen!

We hoeven allemaal niet zo goed te worden als: Simon & Carfunkel, The Beatles, John Denver, Eddy Christiani, Toots Thielemans, Eric Clapton, The Carpenters en vele, vele anderen. Door de liedjes te VERÉÉNVOUDIGEN kunt u binnen enkele lessen uw eerste melodie al zelf spelen. Voorop staat dat u er veel plezier aan gaat beleven, want prestatie is niet het uitgangspunt!

Of het nu rock-, blues-, country-, pop- of levensliedjes zijn, uw muzikale voorkeur is de leidraad tijdens mijn lessen! Geen moeilijke notenbalken en eindeloze toonladders, simpel beginnen en de rest volgt in een later stadium.

Mag ik met u deze muzikale reis gaan beleven?

Problemen met vervoer? Ik kan ook naar u toekomen!

Voor vrijblijvende informatie e/o introductieles voor de helft van de prijs, mail gerust: muzieklessen.voor.55plus@gmail.com 
Of bel Joop de Jong: 0654 918147

Andere mogelijkheden

Muzikaal Theater aan Huis

12 verschillende shows met thema’s voor senioren op een locatie van uw keuze of, tijdens één van van de matinees in Theater Concordia in Haastrecht.

 

Allround repertoire voor feesten

De bekende covers uit het country repertoire worden aangevuld meteen keur van songs uit de jaren 60/70/80. Avondvullend, swingend & herkenbaar!

 

Maluhia

 

Muziek herinnert, troost en vertelt, daar waar woorden tekortschieten….Muziek verwarmt en opent de deur naar je hart…Live muziek op maat voor een uniek en onvergetelijk afscheid.

CONTACT:
Stichting The Mary Kee Country Company
Gouda – The Netherlands
Tel: +31 654 918 147
Email: info@marykee.com

Direct op de hoogte blijven?
Stuur ons een mailtje o.v.v. NIEUWSBRIEF.